24 Temmuz 2009 Cuma

Uzun zaman oldu yazamadım, yazacak bişi olmadı da ondan yazmadım değil, bayadır bir koşturmalar içindeyim. Seneye ne yapıcam, ne edicem, master mı yapıcam, yoksa askere mi gidicem, master yapıcaksam ne yapıcam, burda mı kalıcam, Almanya'ya mı bakıcam, İsveç mi yoksa İtalya mı, burda kalırsam İstanbul'a mı gidicem, derken sonunda ne olacağı belli oldu. Uzatmadan sonucu veriyim, İstanbul'a gidiyorum. İstanbul Teknik Üniversitesi, Enerji Enstütüsü, Yenilenebilir Enerji Kaynakları üzerine master yapıcam.
Aslında önceden planladığım bir program değildi, itü'de ki bölümlere bakınırken dikkatimi çekti, sonra incelemeye başladım, çevremdekilerle konuştukça, bilgilendikçe, benim için bir mühendislik master'ından daha faydalı olacağına, hem akademik açıdan hem de iş açısından olanakları bol olan bir alan olduğuna kanaat getirdim. Konu hakkında iki üç aylık bir çalışma, araştırma ve hazırlanmanın sonucunda, sınav ve mülakatlardan başarıyla geçip, kayıdımı yaptırdım. Bakalım inşallah iyi olur, güzel olur, sıkılmam.
Bu yüzdendir ki Mayıs'tan beri sürekli bir İstanbul trafiği içindeydim, bir yandan da GSM projeleri exchange'leri derken Ağustos oldu. Şimdi de Hoppa Essentials'la koşturmalardayız, Ağustos'un 13 ünde Çanakkalede bir sanat festivalinde sahne alıcaz, oradan dönüşte de kayıt işlerimizi bitirmek umudundayız, bakalım...(bir senedir aynı umutlar devam ediyor) Bu arada vakti olanlar, festivale gelmek isteyenler olursa hemen linkini vereyim, dışardan katılımcılar gelebiliyor, atölye çalışmalarında yer alabiliyor. Onun için benimle veya siteden organizasyonla iletişime geçebilirsiniz. Buyrunuz linkimiz: http://www.c-u-m-a.org/

1 yorum:

Ayse Erin dedi ki...

Cok sevindim adina! Harika olacagina eminim. Tabi bu taraflara gelmeni çok isterdik ama turist olarak gelirsin artik!
Festival'de super olmus. Hoppa Essentials'i firstat olsada bende dinlesem bi canli canli!!
Optum çok! Canan